Swarm Hesap Silme İşi Nasıl Yapılır?

Swarm; ilk olarak 5 Mayıs 2014 tarihinde mobil yazılımlardan iOS ile Android’e uygun olarak, kullanıcıların nerede olduklarını paylaşması için çıkan bir uygulamadır.

Mobil cihazlarda kullanılan yer bildirimi yapma uygulaması olan Swarm; hem arkadaşlarınıza nerede olduğunuzu gösteren bir uygulama olarak görülmesinin yanı sıra aynı zamanda da yeni insanlarla tanışma konusunda da yeterli olarak görülmektedir. Swarm check-in’leri ile beraber farklı farklı mekanlarda olduğunuzu belirtme şansınız olmakla beraber aynı zamanda da bu mekanlar içerisinde yer alan diğer Swarm kullanıcısı insanları da görebilmek mümkün hale gelebiliyor. Yalnız herhangi bir biçimde bu uygulamayı kullanmak istemiyorsanız da Swarm hesap silme işlemlerini tamamlamak durumunda kalabilirsiniz. Sadece uygulamayı silmek de bu konuda herhangi bir yeterlilik sağlamayacaktır.




Swarm Hesap Silme İşlemi

Swarm uygulaması üzerinde var olan profilinizi ortadan kaldırmak oldukça kolay ve zaman kaybetmeden halledilen bir işlem olarak kendini göstermektedir. Swarm hesap silme işlemini gerçekleştirecek olan kişiler ilk olarak tarayıcılar üzerinden Foursquare uygulamasına girecekler ve bir bağlantı alacaklardır. Daha sonra da bu bağlantı ile beraber hesap silme sayfasına giriş yapacaklardır. Swarm bilgileri ile siteye giriş yaparak Delete Account tercihini tıklayacaklardır. Bu şekilde de Swarm uygulaması içerisinde var olan kendilerine ait hesabı ortadan kaldırmış da olacaklardır. Check’-in uygulamasını kullanma konusunda yeniden karar veren kişilerin tekrardan bu uygulamaları indirmeleri ve uygulamayı kullanmaları için yeni bir hesap açmaları yeterli olacaktır. Bu sayede de yeniden yer bildirimi yapabileceklerdir. 

Tahsin ALTINTAŞ

Computer science 4 life mottosuyla yola çıkmış bir bilgisayar mühendisi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir