Oyun

Metin2 Evlilik Ne İşe Yarar?

Metin2’de evliliğin önemli olduğunu neredeyse bütün oyuncular bilir. Metin2 evlilik için özel bir olay örgüsü kuran nadir oyunlardan biri. Metin2’de evlenen karakterlerin özellikleri gelişir ve çok daha iyi bir oyun deneyimi yaşar. Elbette Metin2’de evlenebilmek için bazı özelliklere sahip olmanız gerekiyor.

Oyundaki partnerinizle evlenebilmek için bazı özelliklere ve eşyalara sahip olmanız gerekiyor. Metin2’de evlenmek için gerekenler oldukça kolay elde edilebilen ve satılan eşyalar. Metin2’de evlenebilmek için 2 adet söz yüzüğü, kız karakterler için gelinlik ve buket, erkek karakterler için smokin ve salon kirası için 1M Yang gerekiyor. Oyun içerisinde evlenebilmeniz için karakterlerin en az 25 level olması gerekir. Evlenecek iki karakter arasındaki level farkı 15 den büyük olamaz. Bu şartları sağlayan farklı cinsiyette iki karakter evlenebilir.

  • Gelinlik: 2.500.000 (2.5 Milyon) Yang – Seyyar Satıcı
  • Smokin: 2.000.000 (2 Milyon) Yang – Seyyar Satıcı
  • Buket: 100.000 (100 Bin) Yang – Seyyar Satıcı
  • Söz Yüzükleri

metin2 söz yüzüğü

Gelinlik, buket ve smokin 2. Köy’de bulunan Seyyar Satıcı’dan alınabilir. Söz Yüzükleri’ni elde etmenin birden fazla yolu bulunuyor. Söz Yüzüğü’nü ticaret yolu ile diğer oyunculardan satın alabilirsiniz. Bir diğer yol ise Yaşlı Kadın’dan alınan “Gümüşçünün İntikamı” görevi. 30 adet Jin-Hee öldürerek bu görevi tamamlayabilirsiniz.

Metin2 Nasıl Evlenilir?

Bahsettiğimiz eşyaları toplayan kişiler evlenmeye hazır duruma gelir. Yaşlı Kadın’a gidip “Evlenmek İstiyorum” butonuna basıyorsunuz. İlk başta size “Nişan Yüzüğü gerekiyor.” diyor. Nişan yüzüğü dediği Söz Yüzüğü. Bu kısmı geçtikten sonra erkek iseniz Smokin, bayan iseniz Gelinlik istiyor. Ama Yaşlı Kadın’a gittiğinizde smokin ya da gelinliğin üstünüzde olması gerekiyor. Evlenmek istediğiniz kişinin ismini girdikten sonra salon kirasını ödüyorsunuz ve davet listesini hazırlıyorsunuz. Yaşlı Kadın sizi Aşk Adası’na yolluyor. Aşk Adası’na vardıktan sonra Düğün Tasarımcısı’nı bulmanız gerekiyor. Düğün Tasarımcısı’nı bulunca düğün başlıyor.

Metin2 Evlilik Avantajları

  • Evlendikten sonra envanterinize eklenen Evlilik Yüzüğü’nü kullanarak eşinizin yanına gidebiliyorsunuz.
  • Evlendiğinizde normalde kazandığınızdan daha fazla tecrübe puanı kazanırsınız.

Metin2 Evlilik Dezavantajları

  • 50. seviyeden sonra cinsiyet değiştiremiyorsunuz. Cinsiyet değiştirmek için boşanmanız gerekiyor.

Metin2 Aşk Puanı Nedir?

Aşk Puanı, evli çiftlerin birbirlerine olan sevgilerini ne kadar derin olduğunu simgeler. Puanınızı sol üst köşede görebilirsiniz. Evlendiğinizde puanınız %50’dir. Her 24 saatin sonunda puanınızda artış yaşanır. Evlendiğiniz kişi ile grup kurarsanız bu süre daha hızlı geçer. Aşk Puanı kesinlikle azalmaz.

Abanoz Küpe nereden düşer diye merak ediyorsanız bu yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı